ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві пішохід-порушник спровокував жорстку аварію

Травмовано п'ятьох, в тому числі п'ятирічну дитину

У вівторок у Києві на вулиці Братиславській, навпроти Лікарні швидкої допомоги, автомобіль збив пішохода, після чого лоб в лоб протаранив зустрічне авто, повідомляє кореспондент LB.ua. За розповідями очевидців, жінка похилого віку з візком на коліщатах у руках переходила шестисмугову проїжджу частину у не дозволеному для переходу місці, незважаючи на потік автомобілів.

Водій Daewoo, побачивши людину, яка несподівано з'явилася на дорозі, застосував екстрене гальмування, але все-таки збив жінку-пішохода. Після цього Daewoo вилетів на смугу зустрічного руху і лоб в лоб протаранив Fiat, що рухався назустріч. У Fiat їхала сім'я з маленькою дитиною. На місце події прибуло кілька машин "швидкої допомоги".

Медики негайно ушпиталили з різними травмами п'ятирічну дитину і її маму, які перебували у Fiat, а також водія Daewoo і жінку-пішохода. Водій Fiat, незважаючи на травму голови, від шпиталізації відмовився. Варто зазначити, що безпечний пішохідний перехід знаходився приблизно за п'ятдесят метрів від місця аварії. Чому жінка-пішохід ним не скористалася - залишається загадкою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram