ГоловнаСуспільствоВійна

Поліція проводить спецоперацію в селах на лінії розмежування в зоні АТО

Протягом трьох днів правоохоронці працюватимуть у проблемних селищах Артемівського району

Поліція проводить спецоперацію в селах на лінії розмежування в зоні АТО
Фото: mvs.gov.ua

У Донецькій області поліція проводить спецоперацію в селищах, розташованих на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції.

Як повідомляє офіційний сайт Нацполіціі, близько 100 правоохоронців працюють у Луганському, Миронівському та Світлодарську.

"Оперативні заходи ініціював обласний головком поліції. Три дні поспіль правоохоронці працюватимуть у найбільш проблемних селищах Артемівського району, де люди потребують допомоги і захисту", - наголошується в повідомленні.

Операція здійснюється одночасно на території населених пунктів, під'їздах до них і на блокпостах. Поліцейські загони патрулюють вулиці, перевіряють можливі місця перебування розшукуваних осіб, перевіряють автомобілі та документи громадян.

"Також під пильною увагою правоохоронців - порожні будинки, які можуть стати об'єктом протиправних посягань - самовільного заселення, мародерства, будівлі, розташовані на околиці селищ, які можуть бути використані диверсійними групами для зберігання зброї", - зазначають у поліції.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки провели антидиверсійну спецоперацію у Луганській області, унаслідок якої затримали трьох бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram