ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві грабіжники вирвали в чоловіка сумку з 70 тис. доларів (додано фото)

Утікаючи, злочинці скоїли серію ДТП

У Солом'янському районі Києва у вівторок, 29 грудня, близько 22:00 скоєно розбійний напад. Декілька озброєних людей вирвали в чоловіка сумку з 70 тис. доларів і втекли в автомобілі Range Rover.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

За словами свідків, зловмисники були озброєні автоматичною зброєю. Власник сумки під час нападу не постраждав.

Напад стався в Протасовому Яру біля комплексу "Спорт Лайф".

За орієнтуванням активували всі поліцейські патрулі столиці. Було оголошено план "Перехоплення".

Через деякий час один з патрулів виявив автомобіль грабіжників у Шевченківському районі Києва. Почалося переслідування. Незабаром до гонитви підключилися кілька патрулів Солом'янського та Шевченківського районів.

На вулиці Виборзькій Range Rover здійснив кілька зіткнень з машинами, вдарив поліцейський автомобіль, відправивши його в стовп, і врізався в зустрічний автомобіль Ford.

Двоє нападників, що перебували в Range Rover, забравши сумку з грошима, втекли у двори.

У результаті зіткнень постраждали двоє поліцейських. Водія Ford госпіталізували з різними травмами. Водій ще одного автомобіля, що постраждав у зіткненні, від госпіталізації відмовився.

Поліція продовжує розшук злочинців.

Оновлення. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у своєму фейсбуці вранці в середу написав, що злочинці, за оперативною інформацією, - члени організованої злочинної банди, частина з них - вихідці з Донецької області.

"Докази можливої причетності зловмисників до ОЗУ знайдено під час огляду слідчо-оперативною групою автомобіля, в якому пересувалися злочинці. Імовірно, до складу цієї озброєної злочинної банди входило близько 10 осіб. За попередніми даними, частина з них - радше за все, вихідці з Донецької області", - повідомив він.

За даними Шкіряка, ця група причетна до низки схожих злочинів, скоєних останнім часом у столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram