ГоловнаСуспільствоВійна

Прес-центр АТО повідомляє про чергове порушення режиму припинення вогню

Загиблих і поранених серед військових немає

Прес-центр АТО повідомляє про чергове порушення режиму припинення вогню
Архив
Фото: EPA/UPG

У суботу ввечері бойовики провокаційно обстрілювали українські позиції поблизу Широкиного зі стрілецької зброї, в результаті обстрілу загиблих і поранених серед українських військових немає, повідомляє прес-центр АТО.

"Ніч у зоні проведення АТО з 17 на 18 жовтня минула спокійно. Але вчора ввечері бандити скоювали провокаційні дії, обстрілюючи о 20.00 українські позиції поблизу Широкиного зі стрілецької зброї. Загиблих і поранених серед наших військових у результаті обстрілу немає..", - йдеться в щоденному зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру у Фейсбуці.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ проводить верифікацію відведеного озброєння. "А вже через кілька днів українська сторона почне другий етап відведення", - наголошується в повідомленні.

Українські військові продовжують інженерне обладнання своїх позицій, в першу чергу тих, куди буде переміщена відведена техніка.

Як повідомляли, бойовики в суботу, 17 жовтня, порушили режим перемир'я, обстрілявши позиції українських військових біля Пісок. Поранення отримав один український військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram