ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО не було жодного обстрілу, - штаб

Тиша зберігалася уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі від опівночі і до 18:00 не було зафіксовано жодного обстрілу позицій українських військових з боку сепаратистів.

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку, тиша зберігалася і на території ворогуючих сторін, і вздовж всієї лінії розмежування.

Водночас, за даними штабу, обстріли, які відбувалися в останні кілька днів, здійснювалися нікому не підконтрольними бандформуваннями.

За інформацією розвідки, серед особового складу проросійських бойовиків ходять панічні чутки про закриття проекту "Новороссия" Російською Федерацією.

"Усвідомлюючи марноту ідей, за які не так давно ватажки закликали вмирати, найманці, поступово залишають злочинні угруповання.

Так, з 1-го армійського корпусу так званої "ЛНР" дезертирувала частина бойовиків. А близько 230 найманців 2-го армійського корпусу, які дислокуються в Алчевську, відмовилися продовжувати контракт, який закінчується в жовтні-листопаді 2015 року", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський допускає загострення ситуації на Донбасі в жовтні. За його словами, ситуація залежатиме від позиції світових країн на Генасамблеї ООН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram