ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

"Укрмедпроектбуд" продовжив тендер на добудову "Охматдиту"

Інтерес до конкурсу виявили вже 12 будівельних компаній

"Укрмедпроектбуд" продовжив тендер на добудову "Охматдиту"
Фото: vk.com/Олесь Маляревич

Держпідприємство "Укрмедпроектбуд" продовжило на тиждень тендер на добудову нового корпусу "Охматдиту" на один тиждень. Розкриття пропозицій учасників відбудеться наступної середи, 16 вересня, повідомляється на сайті кампанії з добудови корпусу 300lives.org.

Також внесено зміни до документації конкурсних торгів. "У цих змінах враховано зауваження і питання, які отримало ДП "Укрмедпроектбуд" від учасників торгів. Зокрема, внесено всі необхідні зміни до технічних характеристик робіт з будівництва", - пояснила директор держпідприємства Ірина Коваль.

За останньою інформацією, інтерес до тендеру викликав значний інтерес з боку будівельних організацій, в цілому за документацією звернулися 12 компаній.

Будівництво нового корпусу зупинилося восени 2013 року через відсутність фінансування. Наприкінці 2014 року за сприяння депутатів з об'єднання "За добудову Охматдиту" у державному бюджеті на 2015 рік передбачили 500 млн гривень на добудову нового корпусу.

У травні ДП "Укрмедбудпроект" і об'єкт будівництва передали до сфери управління Міністерства охорони здоров'я, що дозволило відновити процес будівництва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram