ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики за добу 50 разів обстрілювали позиції сил АТО

ДНР і ЛНР продовжують використовувати види зброї, заборонені Мінськом-2

Бойовики 50 разів обстріляли позиції сил українських військових у п'ятницю, 10 липня, в зоні бойових дій на Донбасі. Про це йдеться у зведенні прес-центру АТО.

Близько 13:00 бойовики обстріляли з артилерії калібру 152-мм житлові квартали міста Світлодарська (Донецька область). О 23:30 розпочався мінометний обстріл калібру 120-мм по місту Авдіївці (Донецька область).

О 19:30 на Маріупольському напрямку (Донецька область) проросійські бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Лебединського та Широкиного з 120-мм мінометів і 122-мм гармат. Новогригорівку (Донецька область) обстріляли з танка.

Також бойовики обстріляли позиції сил АТО в районах населених пунктів Піски, Хімік, Троїцьке, Верхньоторецьке, Кримське, Новоселівка і Новгородське (всі - Донецька область) з артилерії і мінометів, калібр яких заборонено умовами домовленостей, досягнутих у Мінську 12 лютого.

11 липня о 6:00 зафіксовані обстріли позицій сил АТО з мінометів і стрілецької зброї поблизу Кірового і Кримського (обидва - Донецька область).

Нагадаємо, що директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міноборони Валентин Федичев вчора заявив, що в АТО загинули 1930 військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram