ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо військових отримали поранення в середу на Донбасі

Це сталося під Донецьком і Горлівкою.

Четверо військових отримали поранення в середу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі немає загиблих українських військовослужбовців, чотири бійці отримали поранення.

Як сказано у зведеннях інформцентру РНБО, це сталося під Донецьком і Горлівкою.

На Луганському напрямку протягом учорашнього дня ситуація залишалася відносно стабільною - фактів масового застосування важкого озброєння там не зафіксовано. Бойовики здійснили серію збройних провокацій із застосуванням мінометів і стрілецької зброї в другій половині дня у Станиці Луганській і вздовж Бахмутської траси - від Кримського до Золотого. Внаслідок обстрілу з боку бойовиків у Станиці Луганській є пошкодження житлових будинків і об'єктів інфраструктури.

На Донецькому напрямку противник продовжує збройні провокації біля Горлівки, зокрема вчора найзапекліші бої відбулися на півночі цієї агломерації - біля Майорська. На півдні, на захід від Донецька, гарячими точками були Піски і Мар'їнка. Кількість ворожих провокацій і застосування важкого озброєння з боку бойовиків на цьому напрямку вчора була менш інтенсивною, ніж зазвичай.

На Маріупольському напрямку ситуація загострилася. Противник зосередив важке озброєння (танки і артилерію) поблизу лінії зіткнення й інтенсивно її застосовує. Унаслідок ворожих обстрілів під вогнем опинилися позиції військових в Богданівці, Старогнатівці, Широкиному та Бердянському. Традиційно бойовики активізуються в другій половині дня і потемки.

Учора в межах Донецької області прикордонні наряди і підрозділи ЗСУ зафіксували 2 польоти ворожих безпілотників.

Нагадаємо, у вівторок у зоні бойових дій на Донбасі загинув один український боєць, 10 були поранені. Цих втрат сили АТО зазнали на околицях Донецька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram