ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській через обстріли згоріли три будинки

Вночі бойовики обстріляли Станицю з мінометів і автоматів

У Станиці Луганській через обстріли згоріли три будинки
Фото: moskal.in.ua

Унаслідок нічного обстрілу Станиці Луганської запальними боєприпасами у селищі згоріли три приватні будинки.

Про це повідомляється на офіційному сайті глави Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"У ніч на вівторок Станиця Луганська зазнала потужного обстрілу з мінометів і автоматичної зброї. Вогонь вівся з правого берега, окупованої бойовиками "ЛНР". Поблизу зруйнованого мосту через річку тривали бойові сутички між українськими силовиками і бойовиками. У зоні ураження вогню виявилися центральна частина селища, а також мікрорайони Стара і Нова Кіндрашівка", - йдеться у повідомленні.

Москаль зазначив, що під час обстрілу Станиці бойовики застосовували запальні боєприпаси, унаслідок прямих влучень яких згоріли три приватні будинки.

"Ця частина селища найчастіше потрапляє під вогонь, більшість людей звідси виїхали, завдяки чому обійшлося без поранених і загиблих", - повідомив глава Луганської ВЦА.

Подачу електроенергії у Станицю, а також сім прилеглих сіл, на сьогодні так і не відновили. Основні об'єкти у селищі забезпечуються електроенергією з автономних джерел живлення, а найближчими днями сюди завезуть потужні генератори, щоб запустити електронасоси для відновлення центрального водопостачання.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив українським міністрам 9-10 червня відвідати Луганську і Донецьку області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram