ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області унаслідок обстрілу поранено міліціонера

За добу бойовики здійснили понад 14 обстрілів позицій сил АТО

У Луганській області унаслідок обстрілу поранено міліціонера

У Луганській області за минулу добу бойовики 14 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Унаслідок обстрілу в районі Щастя поранення отримав міліціонер.

Про це повідомляє офіційний сайт облуправління МВС.

"Тричі з боку села Раївка і села Весела гора (підконтрольні "ЛНР") зі стрілецької та снайперської зброї бойовики обстріляли блокпости ЗСУ у Щастя. Унаслідок обстрілу 38-річний співробітник міліції отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Також у міліції повідомили, що тричі з боку Сокільників зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета бойовики обстрілювали село Трьохізбенка, двічі з гранатометів терористи обстрілювали блокпост у Кримському Новоайдарського району. Тричі з боку Первомайська та Золотого-5 зі стрілецької зброї і мінометів бойовики обстрілювали Попасну і блокпост ЗСУ у населеному пункті Золоте-4. Двічі з боку селища Жолобок зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали блокпост ЗСУ біля села Донецьке.

Також о 03:05 бойовики з мінометів обстріляли блокпост українських військових у Станиці Луганській.

Інформація про постраждалих не надходила. Ці факти внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано як "терористичний акт".

Нагадаємо, унаслідок обстрілу під мінометний вогонь бойовиків потрапив автомобіль ВАЗ-2107, що їхав польовою дорогою з села Кряківка Новоайдарського району. Від обстрілу загинули двоє мирних жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram