ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Станиці внаслідок нічного обстрілу поранено двох українських військових

Цієї ночі бойові дії велися в Катеринівці, Родині, Кримському, Щасті та на автодорозі Бахмутка

У ніч з 6 на 7 червня біля Станиці Луганської внаслідок обстрілу було поранено двох українських військових.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Двоє українських бійців отримали осколкові поранення (на щастя, рани неважкі, загрози життю немає). У самій Станиці зберігався відносний спокій - протягом ночі зафіксовано періодичні перестрілки з автоматичної зброї, артилерія і міномети не застосовувалися", - йдеться в повідомленні.

Як зазначив Москаль, протягом вчорашнього вечора і вночі бойові дії велися також у Катеринівці, Родині (обстріл з протитанкової рушниці та автоматичної зброї крайнього блокпосту, через який здійснюється перехід на окуповані території і в зворотному напрямку), Кримському (перестрілки з автоматів і гранатометів у районі протитуберкульозного диспансеру), на автодорозі Бахмутка, біля 29-го блокпоста (тут протягом дня кілька разів літав безпілотник), а також у Щасті (обстріли з мінометів і автоматичних гранатометів позицій наших військових біля мосту через Сіверський Донець тривали майже цілу ніч).

Нагадаємо, напередодні в Луганській області чоловік на тракторі під час польових робіт наїхав на вибухівку. Від вибуху він отримав поранення і наразі перебуває в лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram