ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє військових отримали поранення у Трьохізбенці

Стан одного з бійців тяжкий.

Двоє військових отримали поранення у Трьохізбенці
Разрушенный мост в Трехизбенке
Фото: moskal.in.ua

Близько 19:30 у неділю група бойовиків підійшла до зруйнованого мосту через Сіверський Донець на околиці Трьохізбенки (Луганська область) й обстріляла опорний пункт військових з автоматичної зброї і гранатометів.

Після відкриття вогню у відповідь бойовики відступили, проте двоє українських військових у результаті обстрілу отримали поранення. Одного з них ушпиталили у тяжкому стані, за його життя борються медики, повідомляє Луганська обладміністрація.

Протягом ночі бойові дії зафіксовано ще на декількох напрямках Луганської області. Наприклад, на околицях Кримського періодично виникали перестрілки між українськими силовиками і бойовиками з окупованих Сокільників, на автодорозі Бахмутка лунали вибухи мін, а у Станиці Луганській увечері кілька разів виникали перестрілки із застосуванням стрілецької зброї. Інформації про постраждалих серед мирного населення немає.

Нагадаємо, за даними LB.ua, в неділю в результаті обстрілів у селищі Гранітне Донецькій області загинув український військовий, ще один боєць отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram