ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція затримала водія, який збив групу велосипедистів у Києві

Водій Hyundai зник, тому що "злякався"

Міліція затримала водія, який збив групу велосипедистів у Києві
Фото: Виталий Мирошниченко

Правоохоронці затримали водія автомобіля Hyundai, який 21 березня у Голосіївському районі Києва скоїв наїзд на групу велосипедистів і втік.

"Оперативно розшукати зниклого водія допомогли самі учасники ДТП - велосипедисти. Вони запам'ятали номер і марку авто і подзвонили на лінію "102". Отримавши інформацію від чергового, інспектори ДАІ встановили власника автомобіля, а згодом і людину, яка керувала машиною. Правоохоронцям знадобилося кілька годин, щоб затримати втікача. Ним виявився 26-річний житель Київської області. На запитання інспекторів ДАІ, чому покинув місце події, той відповів, що злякався", - сказано в повідомленні київської ДАІ.

Нагадаємо, ДТП сталося на перехресті вулиці Плещеєва і Столичного шосе близько 12.00 в суботу дня. За попередніми даними, водій рухався Столичним шосе в напрямку проспекту Науки і під час маневрування не впорався з керуванням та скоїв наїзд на велосипедистів, які рухалися в тому ж напрямку. Він не надав їм допомогу і зник з місця події.

Унаслідок ДТП двох велосипедистів - чоловіків 1980 і 1988 років народження з однаковими травмами (забоями тіла та закритими черепно-мозковими травмами) ушпиталили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram