ГоловнаСуспільствоПодії

На півночі Росії машиністи на тепловозі з криком "Чави!" збили ведмедя

Інцидентом зацікавилися у прокуратурі

На півночі Росії в межах міста Норильська машиністи на тепловозі навмисне збили бурого ведмедя. У мережі з'явилося відео, зняте з кабіни поїзда, на якому видно, як тварина, котра бігла по рейках, потрапила під локомотив під радісні вигуки машиністів: "Чави!"

Інцидентом зацікавилися в місцевій прокуратурі. Як повідомляє сайт Західно-Сибірської транспортної прокуратури, інцидент стався близько 2:00 ночі 4 грудня на колії заводу "Норильський нікель".

"Під час перегляду відеоролика в нас склалося враження, що бригада тепловоза свідомо збільшила швидкість і не намагалася уникнути зіткнення. Ми проводимо перевірку не тому, що нам ведмедя шкода - будемо оцінювати законність дій бригади тепловоза. Без уваги залишити цей ролик ми не можемо", - сказала ТАСС старший помічник прокурора регіону Оксана Горбунова.

Доля ведмедя невідома.

LifeNews стверджує, що труп тварини так і не виявили. При цьому видання зазначає, що ведмедя, який вийшов до Норильська, розшукують уже добу. Для цього в Заполяр'ї створили збройні бригади з поліцейських єгерів. Жителів району попередили про те, що в разі зустрічі зі звіром потрібно відразу звернутися в поліцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram