ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Станиці Луганської сили АТО знищили танк бойовиків

Бойовики використовували в наступі 8 танків

Біля Станиці Луганської сили АТО знищили танк бойовиків
Архивное фото
Фото: Нелли Вернер

У Луганській області сили антитерористичної операції відбили атаку 8 танків бойовиків у районі Станиці Луганської, в результаті дій української армії було знищено щонайменше один танк. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Під час учорашнього бою в районі н.п. Станиця Луганська противник масовано застосував танки (8 одиниць). У результаті противник утратив щонайменше один танк, наступ було зірвано вогнем українських військ у відповідь", - написав Тимчук.

Він зазначив, що зросла інтенсивність обстрілів позицій українських військ на північ і північний захід від Луганська.

Окрім того, в результаті ударів української артилерії по позиціях бойовиків у районі Волноваха - Новотроїцьке - Докучаєвськ їхні передові підрозділи зазнали суттєвих втрат.

"Кілька блокпостів і укріплених позицій терористів знищено, трупи і поранених терористів вивозять у район Єленівки. У районі окремих знищених позицій противник не здійснює вивозу тіл загиблих бойовиків", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, за даними "Громадського ТБ", сьогодні вночі через обстріли захисники Донецького аеропорту залишили старий термінал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram