ГоловнаСуспільствоЖиття

Керівництво АТО спростовує заяву бойовиків про наступ

Українські військові повністю виконують вимоги мінського перемир'я

Керівництво АТО спростовує заяву бойовиків про наступ
Архивное фото
Фото: Макс Левин

Керівництво антитерористичної операції спростовує інформацію про наступ на позиції бойовиків. Про це говориться в повідомленні на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

"Ми неухильно дотримуємося положень мінського меморандуму і протоколу, перебуваємо на певних рубежах, опорних та наглядових пунктах. Ніяких заходів, спрямованих на ескалацію ситуації в зоні АТО, ми не проводимо", - сказано в повідомленні.

Керівництво АТО нагадує, що бойовики перефарбовували свою військову техніку в кольори української армії і наносили на свою військову техніку і озброєння розпізнавальні знаки, схожі на символіку Збройних сил України. У прес-центрі попереджають про можливі провокації з боку терористів з метою дискредитації військових.

Раніше сьогодні бойовики заявили, що українські військові почали наступ у Донецькій області. Заяву оприлюднили російські ЗМІ з посиланням на одного з ватажків ДНР Андрія Пургіна.

Нагадаємо, сьогодні вдень під час бойових дій троє українських військовослужбовців загинули, ще четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram