ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області загинули троє військових, - Москаль

П'ятеро військовослужбовців отримали поранення

Унаслідок обстрілів у Луганській області загинули троє силовиків, ще п'ятеро отримали поранення. Про це сьогодні повідомив губернатор області Геннадій Москаль, підбиваючи підсумки вівторка, 7 жовтня.

"Оголошений РНБО день тиші на Луганщині минув під канонаду обстрілів бойовиками українських військових і населених пунктів, після чого є поранені і загиблі", - йдеться в повідомленні.

Москаль повідомляє, що українські військові відбили спробу штурму моста у Щасті.

Удень, з 14:00 до 14:30, бойовики обстріляли з мінометів блокпост Національної гвардії у с.Фрунзе Слов'яносербського району, в результаті чого загинув 30-річний солдат Нацгвардії, ще одного поранено.

О 16:05 бойовики обстріляли з установки "Град" пост Нацгвардії біля Бахмутки - один нацгвардієць загинув, трьох поранено.

О 15:20 з боку Кіровська терористи обстріляли з мінометів і "Градів" блокпост Нацгвардії біля смт. Донецький, внаслідок чого один солдат загинув, ще один отримав легке поранення.

Під час обстрілу українських військових з боку контрольованого ЛНР Первомайська терористи вперше застосували потужний міномет "Волошка".

За даними Москаля, всі обстріли здійснив 32 корпус так званого "Війська донського" і бойовиками батальйонів "Дон" та "Зоря", які не підкоряються керівництву ЛНР, діють на свій розсуд.

Нагадаємо, в Донецьку минулої доби внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів, ще четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram