ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний міліціонер влаштував масштабну ДТП в Києві

Винуватець аварії заснув у машині швидкої допомоги

У середу, 13 серпня, ввечері в Києві, на вулиці Привокзальній, п'яний міліціонер влаштував масштабну ДТП.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці, автомобіль Hyundai Sonata на великій швидкості протаранив Daewoo Lanos, який стояв на світлофорі. Удар був настільки сильним, що Daewoo, розкрутившись, вдарився в трамвай, який стояв ліворуч від нього. Hyundai після зіткнення врізався у припаркований автобус "Богдан" і вилетів на тротуар, на зупинку громадського транспорту.

Людям, що стояли на зупинці, пощастило: вони встигли відскочити вбік. Травми голови отримали водій Daewoo і його пасажирка, проте після надання допомоги медиками "швидкої" потерпілі від госпіталізації відмовилися.

Водій Hyundai, за словами свідків, був настільки п'яним, що ледве стояв на ногах. Вийшовши з машини, він спробував піти з місця ДТП, але люди, що

стояли на зупинці, затримали його, ледь не вчинивши самосуд. У багажнику Hyundai перебували номери на інший автомобіль, а також документи та фотографія водія Hyundai у формі співробітника міліції. Чоловік і сам стверджував, що він міліціонер.

Після приїзду інспекторів ДАІ п'яного водія провели в машину "швидкої допомоги", де він і заснув. Провести експрес-тест на присутність в організмі алкоголю інспекторам не вдалося - водій Hyundai просто не зміг піднятися. Обурені люди не відпускали машину "швидкої" з п'яним водієм, що не одержав у ДТП жодних травм, не вірячи обіцянкам міліціонерів, що винуватця покарають.

Незабаром на місце події приїхало керівництво міліції Дарницького району, після чого кілька свідків події разом із активістами з територіальної самооборони поїхали слідом за машиною "швидкої допомоги" із водієм Hyundai, щоб побачити результати аналізів на алкоголь у лікарні. Обставини ДТП з'ясовує слідча група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram