ГоловнаСуспільствоЖиття

Українці перерахували майже 10 млн грн на підтримку української армії

За допомогою телефонної підтримки на номер "565" зібрали понад 2 млн грн

Українці перерахували майже 10 млн грн на підтримку української армії
Фото: EPA/UPG

На рахунки Міноборони в рамках акції "Підтримай Українську армію" вже надійшло майже 9,9 млн гривень.

"Станом на 17 березня на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції "Підтримай Українську армію" надійшло майже 9,9 млн грн від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України", - йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

Зокрема, юрособи переказали близько 1,9 млн грн, з яких 119 тис. грн - на медичне, решта - на матеріально-технічне забезпечення ЗСУ.

Від фізичних осіб на рахунки Міноборони надійшло 5 млн 746 тис. грн (5 млн 336 тис. грн на матеріально-технічне та 410 тис. грн - на медичне забезпечення).

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер "565" на підтримку української армії перераховано 2 млн 235 тис. грн (все на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Нагадаємо, Міноборони оголосило акцію підтримки української армії. Гроші можна переказати, зателефонувавши на номер мобільного "565". Таким чином, абонент автоматично перераховує на підтримку української армії 5 гривень.

Зазначимо також, 11 березня Верховна Рада ухвалила звернення до держав-гарантів безпеки України, в якому, зокрема, міститься прохання про військову допомогу.

Опитування
Как Украине стоит поступить с Крымом, если тот отсоединится?
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram