ГоловнаСуспільствоПодії

Блогера, який написав статтю про напад на міліціонерів в Херсоні, викликають на допит

Громадський діяч відмовився зняти матеріал з публікації

Блогера, який написав статтю про напад на міліціонерів в Херсоні, викликають на допит
Владимир Марус

Громадського діяча, блогера Володимира Маруса, який написав статтю для LB.ua "Рембо" з Херсона" про подробиці нападу студентів на херсонських міліціонерів, викликають на допит у МВС.

Про це він повідомив по телефону LB.ua.

За словами Маруса, після публікації матеріалу йому подзвонила прес-секретар Херсонського облуправління МВС з вимогою зняти його. Він запропонував представниці відомства дати офіційну відповідь на питання, порушені у статті, щоб роз'яснити ситуацію, однак представник відомства відмовилася. Марус же відмовився знімати статтю із сайту.

"Після цієї розмови до мене зателефонував слідчий і викликав на допит як свідка. Він сказав, що начальник управління МВС, прочитавши публікацію, розлютився і хоче знати, звідки такі відомості", - зазначає громадський діяч і додає, що нічого свого в матеріалі не писав, а тільки опублікував відомості, які вже з'являлися в ЗМІ.

Зараз Марус прямує на допит.

Нагадаємо, в міліції заявили, що 27 січня в Херсоні кілька молодих радикально налаштованих людей (студентів) заподіяли ножових поранень трьом працівникам Управління карного розшуку обласного УМВС. Один з поранених міліціонерів помер у лікарні.

Студенти та викладачі Херсонського національного технічного університету не вірять у звинувачення студентів цього вишу і заявляють, що переодягнені в "тітушків" міліціонери напали на херсонських студентів першими.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram