ГоловнаСуспільствоПодії

З Донецька та Запоріжжя виїхали до Києва по 10 автобусів міліції

До столиці стягують силовиків

З Донецька та Запоріжжя виїхали до Києва по 10 автобусів міліції
Автобусы и милиция возле здания Минздрава
Фото: LB.ua

З Донецька та Запоріжжя виїхали до Києва автобуси з правоохоронцями.

Так, в ніч проти 24 січня 10 автобусів з міліцією виїхали із Запоріжжя до Києва. Виїзд колони відбувався приблизно опівночі від будівлі ГУ МВС у Запорізькій області. Правоохоронці, які сідали в автобус, були екіпіровані щитами та шоломами.

Для перевезення співробітників запорізької міліції були задіяні службові автобуси МВС, автобус з символікою ZTR та інші автобуси великої місткості та мікроавтобуси.

У прес-службі ГУ МВС в області Українським Новинам не змогли підтвердити або спростувати цю інформацію, але припустили, що можливо це могла бути передислокація особового складу.

"Можливо, якісь ротації були, наші (співробітники) там (у Києві) були і є", - повідомив представник прес-служби.

Крім того, до Києва у п'ятницю вирушили з Донецька 10 автобусів з правоохоронцями. Виїзд колони відбувався від будівлі ГУ МВС у Донецькій області.

Для перевезення співробітників донецької міліції були задіяні службові автобуси МВС та рейсові міжміські автобуси великої місткості.

Правоохоронці, які сідали в автобус, були екіпіровані щитами та шоломами.

У прес-службі ГУ МВС в області Українські Новини повідомили, що міліціонери відряджені до Києва для забезпечення охорони громадського порядку.

Точну кількість міліціонерів і їх приналежність до тих чи інших підрозділів у прес-службі не назвали, пославшись на секретний характер цієї інформації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram