ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував мінера столичного вокзалу

32-річний житель Прикарпаття приїхав у столицю на заробітки.

Суд заарештував мінера столичного вокзалу
Фото: kiev.com.ua

Солом'янський райсуд м. Києва ухвалив рішення заарештувати жителя Івано-Франківської області, обвинуваченого в неправдивому повідомленні про мінування залізничних вокзалів у столиці.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

Отже, суд підтримав позицію прокуратури Києва й обрав для обвинуваченого запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, 32-річний житель Прикарпаття приїхав у столицю на заробітки й 29 вересня по телефону повідомив про мінування залізничних вокзалів.

Як з'ясувалося, про "бомбу на залізничному вокзалі" він повідомив зі свого мобільного телефону в службу "102" о 4:55. У цей час він перебував у стані алкогольного сп'яніння біля станції метро "Вокзальна".

Нагадаємо, "мінера" затримали 30 вересня. Того самого дня проти нього порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 259 КК України (неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Зараз перевіряється причетність підозрюваного ще до п'яти хибних повідомлень про мінування залізничного вокзалу Київ-Пасажирський 18, 21, 22, 26, 27 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram