ГоловнаСуспільствоЖиття

Мистецький Арсенал планують знову реконструювати

За 22,5 млн бюджетних гривень будівлю перетворять на придатну для "державних і міжнародних заходів".

Мистецький Арсенал планують знову реконструювати
Фото: delo.ua

Роботи з реконструкції Мистецького Арсеналу в Києві планують провести з вересня по грудень 2012 року. Тендерну пропозицію прийняла корпорація "Альтіс-Холдинг", засновник якої був одним із головних спонсорів проведення Першого Київського бієнале сучасного мистецтва Arsenale-2012.

Як повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Вісник держзакупівель", "Альтіс-холдинг" проведе реконструкцію приміщень Мистецького Арсеналу та прилеглої до нього території для того, щоб пристосувати їх до проведення державних і міжнародних заходів.

Також повідомляють, що компанія ТОВ "Борен-А", що є дочірнім підприємством "Альтіс-Холдингу", займається роботами на місці фабрики "Юність" на Андріївському узвозі та реконструкцією Поштової площі, яка триває нині в Києві.

Українці повинні усвідомити необхідність будівництва такого музею, як Мистецький Арсенал

Ремонтні роботи на території Арсеналу ведуть досі, через це для проведення заходів доступна тільки частина будівлі. В різний час в Арсеналі були і монастир, і цитадель, і збройний склад. Нині - це музейний комплекс, в якому проводять виставки сучасного мистецтва, книжкові ярмарки, концерти й інші культурні події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram