ГоловнаСуспільствоЖиття

Названо райони Києва, які залишаться без гарячої води

У столиці випробувують тепломережі

Названо райони Києва, які залишаться без гарячої води
Фото: Макс Левин

У Києві у зв'язку з випробуванням тепломереж почалося планове відключення гарячої води в житлових районах. Терміни посунули на більш ранній час через проведення в Києві Євро-2012.

У Києві із 7 по 21 травня 2012 року ВАТ "Київенерго" проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж у частині Печерського, Голосіївського та Дніпровського районів, повідомляє прес-служба компанії.

У неділю, 6 травня, з 18:00 припинять подачу гарячої води на Русанівці, в Березняках, Липках, на Чорній горі, в Печерську. Зокрема, випробування теплових мереж здійснюватимуть у межах:

вулиць Промислової, Кіквідзе, бульвару Дружби Народів, вулиць Чеської, Чигоріна, Щорса, провулків Лабораторного і Госпітального, бульвару Лесі Українські, вулиці Шовковичної, провулка Козловського, вулиць Круглоуніверситетської, Банкової, Лютеранської, Ольгинської, Інститутської, Садової, Михайла Грушевського, Паркової дороги, Фортечного провулка, Кловського узвозу, вулиць Московської, Кутузова, Арсенальної площі, вулиці Івана Мазепи (частина Печерського та Голосіївського районів);

Деревообробного провулку, Наддніпрянського шосе, бульвару Дружби Народів, вулиць Ентузіастів, Березняківської, Дніпровської та Русанівської набережних (частина Печерського, Голосіївського та Дніпровського районів).

Нагадаємо, з 23 квітня в Києві через випробування тепломереж розпочалося планове відключення гарячої води в житлових районах.

Нинішній графік випробувань сформовано з урахуванням термінів проведення Євро-2012, а завершити випробування тепломереж планують у вересні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram