ГоловнаПолітика

Підсумковий рейтинг виконання обіцянок серед голів ОДА: лідери - Світлична, Резніченко і Москаль.

У самому низу рейтингу - голова Херсонської області Андрій Гордєєв з 33%

Аналітичний портал «Слово і діло» підбив підсумки минулого року в частині виконання чиновниками і політиками публічних обіцянок. Відповідний рейтинг опубліковано на сторінці порталу.

На першому місці рейтингу з виконання обіцянок - голова Харківської області Юлія Світлична, 84% реалізації, 0 невиконаних обіцянок. Частина обіцянок перебувають у процесі виконання. На другому місці з 73% виконання і 6 невиконаними обіцянками розташувався керівник Дніпропетровської області Валентин Резніченко. Замикає трійку голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль (64%). У самому низу рейтингу - голова Херсонської області Андрій Гордєєв з 33%.

Аналітичний портал «Слово і діло» - це фактчек-ЗМІ в Україні. Входить у четвірку українських фактчек-організацій, відповідно до щорічного аудиту Reporter's Lab. Завданням роботи «Слова і діла» є визначення рівня відповідальності вітчизняних політиків і посадових осіб на підставі систематичного моніторингу та фіксації їхніх обіцянок, відстеження стану їхнього виконання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram