ГоловнаПолітика

Родичі політв'язня Панова втратили з ним зв'язок через постійне етапування

Євгена кілька разів перевозили із Сімферопольського СІЗО в інші місця ув'язнення.

Родичі політв'язня Панова втратили з ним зв'язок через постійне етапування
Евгений Панов
Фото: Радио Свобода

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до російської влади з проханням повідомити про місце перебування українського політв'язня Євгена Панова, якого етапують з Сімферопольського СІЗО в інше місце ув'язнення.

Про це Денісова написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вчора до мене звернулася Віра Котелянець, мати українського політв'язня Євгена Панова, якого раніше утримували в Сімферопольському СІЗО. Євгена вже тривалий час етапують з одного СІЗО в інше, і мати стурбована через відсутність зв'язку з ним", - написала Денісова.

Вона повідомила, що звернулася до уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової, директора Федеральної служби виконання покарань РФ (ФСВП) Геннадія Корнієнка та радника посланника тимчасового повіреного України в РФ Василя Покотила з проханням повідомити про місце перебування українця Панова.

Нагадаємо, окупаційний суд у Криму 13 липня 2018 року засудив Панова до 8 років у колонії строгого режиму. Жителя Запорізької області України звинуватили в незаконному зберіганні та перевезенні зброї і боєприпасів та в підготовці диверсії. Панов своєї провини не визнав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram