ГоловнаПолітика

Тимошенко запропонувала змінити формат Мінських переговорів

"Формат і учасники обрані неправильно".

Тимошенко запропонувала змінити формат Мінських переговорів
Фото: Александр Прокопенко

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що Мінські переговори не працюють, оскільки "формат переговорів і учасники обрані неправильно". Про це вона заявила під час зустрічі з інтелектуальними та громадськими колами Кривого Рогу.

При цьому Тимошенко зазначила, що для завершення війни потрібно провести правильний переговорний процес на базі Будапештського меморандуму, обурившись тим, що сьогодні можливості «гарантійного документа для України» не використовуються.

«Чому цей гарантійний документ взагалі викреслено з дипломатичних переговорів? І чому за чотири з половиною роки всіх, хто давав гарантії Україні на рівні президентів, канцлерів і прем'єрів, не посадили за стіл переговорів і не запитали: «Як вони збираються виконувати гарантії, які вони дали?» - зауважила лідер «Батьківщини».

А новий економічний курс, за словами Тимошенко, допоможе стабілізувати ситуацію всередині країни, оскільки "робить ставку на інновації та інтелект, забезпечить стабільність гривні, приборкає інфляцію, суттєво зменшить тарифи і податки, введе кредити за європейськими ставками". Також вона нагадала, що створена спеціальна інтернет-платформа для обговорення цієї програми

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram