ГоловнаПолітика

Грановський може піти в мажоритарники

Депутат вивчає можливість балотування від Харкова.

Грановський може піти в мажоритарники
Фото: Макс Требухов

Нардеп від БПП Олександр Грановський розглядає варіант походу на наступні парламентські вибори по округу в Харкові. Про це він заявив в інтерв'ю "РБК-Україна", додавши, що остаточного рішення наразі не прийняв.

"Я доволі багатьом допомагаю сьогодні в Харкові. В принципі, я почав робити це більш ніж рік тому, коли почав займатися питанням Любові Кушинської, яка відбувала своє покарання в Качанівській колонії. Я місто більш-менш знаю, розумію, хто там живе, знаю основних гравців у цьому місті, знаю їх дуже багато років, - сказав Олександр Грановський. - Чим цікавий Харків - це юридична столиця України, юридична наука залежна сьогодні, зокрема, і від Харкова. Це не може не викликати інтерес у моєму розумінні. Це місто мені приємне і тому, що воно доволі різко ставиться до різних антисемітських проявів, це місто доволі однозначно ставиться до будь-яких проявів будь-якого типу націоналізму, самі городяни не дають йому розвинутися".

За словами політика, у нього "достатньо підстав і аргументів говорити з суспільством і переконувати в правоті своїх позицій".

"Ми з вами знаємо, що є такі ділянки, де вибори можна виграти винятково за допомогою адміністративного ресурсу, часто за допомогою грошей, і фактично не докладаючи ніяких власних зусиль. Я точно ніколи не піду цим шляхом, - заявив він. - Я вважаю, що я людина, якій є що сказати, я ніколи не буду займатися брудними інтригами на адресу конкурентів, ніколи ні про кого не буду погано відгукуватися, ніколи нікому не буду створювати неприємностей. Ніхто ніколи не зможе сказати, що я "засіваю" округ гречкою, або роздаю комусь кеш. Я ніколи в житті не буду так поводитися. Тому думаю, що у вас немає підстав так сьогодні ставити це питання. Просто нічого ще не сталося, щоб ми могли з вами це проаналізувати. Але я вам заздалегідь говорю, що так не буду поводитися. У мене достатньо підстав і аргументів говорити з суспільством і переконувати в правоті своїх позицій".

Нагадаємо, Грановський з листопада 2014 року є народним депутатом Верховної Ради України VIII скликання. Пройшов до парламенту від партії "Блок Петра Порошенка" під номером 58.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram