ГоловнаПолітика

У "Самопомочі" три потенційні кандидати в президенти, - Гусовський

Депутат відзначає відсутність чіткої комунікації в "Самопомочі".

У "Самопомочі" три потенційні кандидати в президенти, - Гусовський
Фото: twitter.com/самопоміч

У партії "Самопоміч" три потенційні кандидати в президенти. Про це в інтерв'ю LB.ua заявив колишній голова фракції "Самопоміч" у Київраді Сергій Гусовський.

"Рішення приймаються в дуже вузькому колі «Самопомочі». Андрієм Садовим, Олегом Лавриком і Олегом Березюком", - зазначив він.

"До речі, ультиматум Єгора Соболєва: «або виганяєте їх (чотирьох депутатів «Самопомочі» в Київраді, - LB.ua), або я йду», - чітко показує, що він не входить у це коло. Інакше ця інформація не дійшла б до інших членів партії. Насправді таку поведінку можна оцінювати як використання партії як трамплін у власну президентську кампанію. І відсутність чіткої комунікації в «Самопомочі», хто все ж балотується в президенти, породжує таку хаотичну ситуацію", - додав Гусовський.

На уточнювальне запитання про те, що в такому разі кандидатів у президенти від "Самопомочі" троє: Садовий, Сироїд і Соболєв, Гусовський сказав: "Потенційно, так".

Нагадаємо, 6 вересня Сергія Гусовського і ще трьох депутатів вигнали з партії "Самопоміч", звинувативши в підтримці корупційного захоплення землі іншим депутатом Київради. Після цього київська фракція "Самопоміч" саморозпустилася і замість неї було створено депутатську групу "Київська команда".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram