ГоловнаПолітика

Судді з Кривого Рогу, який виселив мешканців з квартири і привласнив її, оголосили про підозру

Олексія Пустовіта підозрюють у підробці документів і шахрайстві.

Судді з Кривого Рогу, який виселив мешканців з квартири і привласнив її, оголосили про підозру
Фото: runews.su

Генеральна прокуратура повідомила про підозру судді Жовтневого райсуду Кривого Рогу Олексію Пустовіту, який позбавив жителів права користування квартирою, сам прописався в ній, а потім продав.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Фейсбуці.

"Сьогодні заступник генпрокурора повідомив про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 4 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч. 2 ст. 190 (шахрайство) КК України судді Жовтневого районного суду міста Кривий Ріг Дніпропетровської області", - написала вона.

Сарган також зазначила, що суддю підозрюють у заволодінні квартирою шляхом обману. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює прокуратура області.

Пустовіт прийняв рішення про виселення з квартири чотирьох громадян у березні 2014 року. Потім він отримав це житло в користування і продав.

Нагадаємо, раніше прокуратура направила в суд обвинувальний акт стосовно приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу, який незаконно перереєстрував право власності на квартири в центрі Києва вартістю понад 62 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram