ГоловнаПолітика

Третьяков: Я не розумію, чому в Кабміні затягують з визначенням кандидатури міністра у справах ветеранів

Рішення немає більш ніж півроку.

Третьяков: Я не розумію, чому в Кабміні затягують з визначенням кандидатури міністра у справах ветеранів

Народний депутат, голова Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО і людей з інвалідністю Олександр Третьяков укотре звернув увагу на затягування Кабінетом Міністрів процесу призначення міністра у справах ветеранів.

Про це "КиївVлада" стало відомо з повідомлення Олександра Третьякова на його сторінці в Facebook.

"Я щиро не розумію, чому в Кабміні вже кілька місяців затягують з визначенням кандидатури нового міністра", - зазначив він.

Третьяков зазначив, що з часу прийняття Верховною Радою постанови про звернення до Кабінету Міністрів щодо створення Міністерства у справах ветеранів минуло більш ніж півроку.

"Проектним офісом на базі Комітету, який я очолюю, було проведено аналіз системи державної підтримки ветеранів та їхніх сімей з рекомендаціями та презентована модель роботи Міністерства у справах ветеранів. Усі напрацювання Проектного офісу були передані Кабінету Міністрів. Ініціативу публічно підтримали спікер парламенту Андрій Парубій, Президент України Петро Порошенко, наші міжнародні партнери, зокрема посол США в Україні Марі Йованович. Усі розуміють, що зараз слово за прем'єр-міністром. Сотні тисяч ветеранів, які захищали країну на Сході, хочуть нарешті почути це слово", - наголосив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram