ГоловнаПолітика

"Самопоміч" піде і на президентські, і на парламентські вибори, - Садовий

Потенційного кандидата на посаду голови держави львівський мер ще не назвав.

"Самопоміч" піде і на президентські, і на парламентські вибори, - Садовий
Фото: Макс Левин

Лідер партії "Об'єднання "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий заявляє, що його політсила братиме участь у майбутніх президентських і парламентських виборах. Про це він заявив сьогодні зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), пише "Інтерфакс-Україна"

""Самопоміч" братиме участь у виборах і президентських, і парламентських", - сказав Садовий, додавши, що з кандидатом у президенти партія визначиться пізніше.

"Партія сильна, як ніколи, ми активно розвиваємо наші партійні структури", - підкреслив він, відповідаючи на запитання про можливий розпад політсили.

Говорячи про можливого кандидата на пост президента, Садовий зазначив, що "не кожен готовий сідати на електричний стілець".

Коментуючи участь у парламентських виборах, Садовий сказав, що політичним силам необхідна максимальна координація між собою, але не уточнив, про які саме партії йдеться. На запитання про відповідь лідеру партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка на його пропозицію щодо об'єднання, Садовий сказав: "Він мені ці пропозиції робить останній рік ... Без коментарів".

Нагадаємо, 11 вересня фракція "Самопоміч" у Київраді вирішила припинити свою діяльність. Таке рішення стало відповіддю на виключення з лав партії чотирьох депутатів Київради, в тому числі Сергія Гусовського.

Раніше, 6 вересня, виконавчий комітет партії прийняв рішення про виключення депутатів Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука і Вадима Васильчука з партії, аргументувавши це значною шкодою репутації політсили. Повідомляли, що ці депутати підтримали рішення Київської міськради про виділення родичам їхнього колеги Романа Марченка земельних ділянок у місті Києві, які були незаконно ним же захоплені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram