ГоловнаПолітика

Депутати закликали Кличка звільнити головного київського ветеринара Заславського через ситуацію з притулком "Сіріус"

Проти нього порушено дві кримінальні справи.

Депутати закликали Кличка звільнити головного київського ветеринара Заславського через ситуацію з притулком "Сіріус"
Архивное фото
Фото: Дарья Чабанова

Депутати Верховної Ради звернулися до мера Києва Віталія Кличка з вимогою розглянути питання звільнення керівника КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" Михайла Заславського через ситуацію з притулком для тварин "Сіріус".

Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат Олександр Грановський.

"Рішення про призначення Михайла Заславського на посаду директора комунального підприємства "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" Київської міської державної адміністрації - груба, але виправна помилка", - написав Грановський.

Він нагадав, що Заславський замість того, щоб виконувати свої обов'язки, намагається захопити приватний притулок і неодноразово застосовував силу проти волонтерів. Тому проти нього вже порушено дві кримінальні справи.

"Я витратив власний час і докладно виклав ситуацію колегам по парламенту, керівник і власниця приватного притулку для тварин "Сіріус" Олександра Мезинова провела низку зустрічей з іншими народними депутатами та представниками громадськості, і всі ми дійшли сумного для всіх нас, але однозначного висновку - київський міський голова має знайти час і негайно, просто негайно втрутитися, щоб поставити крапку в цьому конфлікті, заручниками якого стали тисячі бездомних тварин у столиці України", - наголосив Грановський.

Він також опублікував депутатське звернення і підписи нардепів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram