ГоловнаПолітика

Троян: облаштування кордону з РФ у Харківській області завершиться до кінця року, наступна - Сумська

Заступник міністра внутрішніх справ перевірив перебіг робіт з інженерного облаштування.

Облаштування ділянки російсько-українського кордону в Харківській області завершиться до кінця 2018 року, наступною ділянкою стане кордон у Сумській області. Як інформує прес-служба МВС, про це заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян повідомив під час робочого візиту в Східне регіональне управління Державної прикордонної служби.

Фото: прес-служба МВС

Зазначають, що заступник міністра внутрішніх справ перевірив перебіг робіт з інженерного облаштування кордону, відвідав новостворену прикордонну комендатуру швидкого реагування і нову будівлю управління прикордонного загону.

"Інженерно-технічне облаштування державного кордону триває, незважаючи ні на що. Кордон з Росією буде облаштовано, незважаючи на будь-які протистояння проросійських сил", - підкреслив він.

Троян також зазначив, що облаштування харківської ділянки кордону завершиться цього року.

"У Харківській області протяжність кордону - 270 кілометрів. 220 ми вже облаштували. Цього року всі роботи будуть завершені. Наступним етапом облаштування українсько-російського кордону буде сумська ділянка. Зараз цей процес почався в координації з місцевими органами влади", - додав він.

Заступник голови МВС також відвідав Харківську окрему авіаційну ескадрилью. Він проінспектував приміщення, де розташовується військова частина, екіпіровку льотного складу та зразки авіаційної техніки, яка використовується в охороні кордону.

Фото: прес-служба МВС

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram