ГоловнаПолітика

Нардеп Журжій вирішив скласти мандат

Журжій вважає, що "напередодні виборів у парламенті стався відкат проведених реформ".

Нардеп Журжій вирішив скласти мандат
Андрей Журжий
Фото: Макс Левин

Народний депутат України від політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Журжій написав заяву про складання депутатських повноважень. Про це йдеться у повідомленні "Самопомочі" у Facebook.

У заяві на ім'я голови Верховної Ради Андрія Парубія Журжій написав, що "напередодні виборів у парламенті стався відкат проведених реформ".

За інформацією Журжія, він не бачить причин для подальшого перебування в Раді, оскільки Верховна Рада зупинила роботу над проведенням основних економічних реформ, таких як введення податку на вивезений капітал і ліквідація податкової поліції та економічних підрозділів СБУ і Нацполіції.

Андрій Журжій в період з 2005 по 2014 рік працював у Групі компаній "Фоззі" керівником юридичного департаменту, був президентом товариства з обмеженою відповідальністю "Група Компаній "Інвестиційні партнери". Є членом Правління Асоціації правників України, очолює Дисциплінарний комітет Української асоціації інвестиційного бізнесу. Також Журжій є членом Громадської ради, яка створена при Антимонопольному комітеті України.

Журжій зможе скласти депутатські повноваження після того, як голова Ради ініціює голосування за його відставку в парламенті. Якщо Рада ухвалить рішення Журжія, то його місце займе Юлія Вусенко (№ 36 виборчого списку), яка є депутатом Луцької міськради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram