ГоловнаПолітика

Під час вибуху в тернопільській квартирі постраждали чоловік і малолітня дитина (оновлено)

Обох госпіталізовано з опіками 2-3 ступеня.

Під час вибуху в тернопільській квартирі постраждали чоловік і малолітня дитина (оновлено)
Фото: dsns.gov.ua

Під час вибуху в квартирі багатоповерхового будинку в Тернополі постраждали двоє людей. Власник квартири і його 7-річний син доставлені в лікарню з опіками 2-3 ступеня, повідомляє прес-служба ДСНС регіону.

Увечері 17 липня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що по вул. Пушкіна в Тернополі стався вибух. За лічені хвилини підрозділ прибув за викликом. Пожежні підручними засобами погасили вогонь, який не встиг поширитися.

Фото: dsns.gov.ua

Вогонь знищив витяжну вентиляцію, в результаті вибуху і пожежі пошкоджено речі домашнього вжитку, облицювання стін та стелі, вхідні двері квартири, облицювання стін сходової клітки будинку між 8-м і 9-м поверхами, ударною хвилею пошкоджено міжповерхову віконну раму.

У момент вибуху в приміщенні перебувало троє людей, чоловіка 1973 року народження та його сина госпіталізовано.

Причину вибуху встановить слідство.

Оновлення. У Національній поліції уточнили, що розслідують вибух за статтею 270 КК України - порушення вимог пожежної безпеки. Крім чоловіка і дитини, у квартирі перебувала жінка, її госпіталізували у психоневрологічну клініку.

За словами господаря квартири, до моменту виникнення пожежі він був в одній з кімнат, дружина - на кухні, а син грався в коридорі. Чоловік раптом відчув запах газу. Коли забіг на кухню, то побачив, що конфорки газової плити відкриті. Дружина, не сказавши ні слова, пішла, а він перекрив газ і почав відкривати вікна. У цей момент і сталося загоряння. За попередніми даними, жінка неодноразово намагалася накласти на себе руки через проблеми з психікою.

Нагадаємо, у понеділок, 16 липня, під час вибуху в квартирі в Кривому Розі постраждали троє людей, вибух зруйнував дві квартири і пошкодив ще п'ять.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram