ГоловнаПолітика

У Дебальцевому вибухнула граната в рейсовому автобусі (оновлено)

Одна дитина загинула, ще троє поранені.

У Дебальцевому вибухнула граната в рейсовому автобусі (оновлено)
Архив
Фото: @OSCE_SMM

Вибух автобуса стався вдень у вівторок у контрольованому "ДНР" Дебальцевому, повідомляє агентство сепаратистів ДАН.

"Сьогодні о 15:50 в Дебальцевому стався вибух рейсового автобуса №1, що рухався по вулиці Курчатова. За попередньою інформацією, вибухова речовина розміщувалася всередині автобуса. На цей момент відомо про одного загиблого, двох поранених", - ідеться в повідомленні.

Оновлення. У пабліку "Дебальцеве ДНР" обговорюють інформацію про те, що в автобусі вибухнула граната, якою гралися діти на задньому сидінні.

Побічно цю інформацію підтверджує російський

"Интерфакс", який з посиланням на джерело пише, що в автобусі вибухнула граната.

Кореспондент російської ВДТРК Олександр Сладков у своєму Telegram-каналі повідомив, що вибухнула граната, що випала з кишені підлітка.

Оновлення 22:33. Одна дитина загинула, ще троє поранені у результаті вибуху в автобусі у підконтрольному бойовикам Дебальцевому. Уточнені дані про жертв вибуху повідомили в "СЦКК ДНР", передають Новости Донбасса.

Зазначається, що всім жертвам - від 14 до 16 років і вони учні школи №5 м. Дебальцеве. Згідно з повідомленням, діти їхали додому зі школи, у рюкзаку одного з них була граната. У результаті детонації стався вибух.

Нагадаємо, "ДНР" захопила Дебальцеве в лютому 2015 року, хоча за Мінськими домовленостями місто повинна контролювати влада України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram