ГоловнаПолітика

Лусваргі утримуватимуть у СІЗО Дніпра

Громадянин Бразилії прибув у Дніпровську установу виконання покарань №4.

Лусваргі утримуватимуть у СІЗО Дніпра
Фото: аrgumentua.com

Громадянина Бразилії Рафаеля Лусваргі, обвинуваченого в Україні в участі у незаконних збройних формуваннях і терористичній організації, якому суд у Павлограді обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, утримуватимуть в ізоляторі Дніпра.

Про це Радіо Свобода повідомили у Південно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції України.

За інформацією відомства, громадянин Бразилії прибув у Дніпровську установу виконання покарань №4. За даними видання, у день винесення судового рішення громадянин Бразилії був доставлений в ізолятор тимчасового утримання в Павлограді.

Нагадаємо, Павлоградський міськрайонний суд заарештував бразильця Рафаеля Лусваргі на 60 діб без можливості внесення застави. Згідно з рішенням, ухваленим 7 травня, Лусваргі буде перебувати під вартою до 5 липня.

Наприкінці квітня з'ясувалося, що Лусваргі живе у Свято-Покровському Голосіївському монастирі Української православної церкви (Московський патріархат).

4 травня націоналісти передали Лусваргі Службі безпеки України. В СБУ пообіцяли перевірити діяльність бойовика у Києві.

У жовтні 2016 року Лусваргі затримали співробітники Служби безпеки під час перетинання державного кордону України в терміналі D міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram