ГоловнаПолітика

Генпрокуратура отримала доступ до інформації про доходи Данилюка

Слідчим дозволили перевірити дані реєстру рухомого і нерухомого майна.

Генпрокуратура отримала доступ до інформації про доходи Данилюка
Фото: www.segodnya.ua

Печерський районний суд Києва надав Генеральній прокуратурі доступ до інформації про доходи міністра фінансів Олександра Данилюка, отримані в компаніях CEE Investment & Advisory LLP і Rurik Real Estate Investment Limited.

Про це йдеться в матеріалах суду, передають Українські Новини.

Генпрокуратура отримала доступ до інформації про місце реєстрації Данилюка і його дружини, які проживали і працювали на території Великобританії з 2004 по 2017 рік.

Також слідчі отримали доступ до даних реєстру рухомого і нерухомого майна, яке належало і належить Данилюку з дружиною з 2004 по 2017 рік і відомості про нараховані доходи та сплачені з них податки, в тому числі виплачені Данилюку як засновнику CEE Investment & Advisory LLP і директору Rurik Real Estate Investment Limited.

Читайте також: Шкода від міністра фінансів значно більша, ніж вимагає від нього МВФ

Суд надав доступ до відомостей про інші підприємства, де засновником, акціонером, директором є або був Данилюк або його дружина.

Нагадаємо, за даними слідства, Данилюк, очолюючи у 2010-2014 роках координаційний центр з упровадження економічних реформ при Адміністрації Президента Віктора Януковича, придбав житловий будинок площею 290 кв. м вартістю 2,1 млн гривень, а також автомобіль BMW Х5. У 2014 році Данилюк зробив внесок у розмірі 519,7 тис. гривень на рахунок в Укрсоцбанку. Згідно з податковою інформацією про доходи, за 2010-2014 роки Данилюк отримав дохід на суму 556,2 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram