ГоловнаПолітика

Міноборони оголосило тендер на опитування жителів півдня Росії

Очікувана вартість дослідження - 1,6 млн гривень.

Міноборони оголосило тендер на опитування жителів півдня Росії

Центр інформаційно-психологічних операцій Міністерства оборони оголосив тендер на проведення соціологічного опитування жителів Південного федерального округу Росії і анексованого Росією Криму за 1,6 млн гривень.

Про це йдеться в оголошенні в електронній системі державних закупівель ProZorro.

Військова частина в особі тимчасово виконувача обов'язків командира Володимира Живолупа замовила опитування громадської думки росіян під виглядом комплексного соціологічного дослідження "Соціокультурна сегментація населення ЮФО (Південного федерального округу) РФ".

Термін виконання послуги 1 червня - 31 грудня року, орієнтовна вартість - 1,6 млн гривень.

Зазначено, що соцопитування має включати проведення не менш ніж 20 фокус-групових дискусій і 2000 інтерв'ю віч-на-віч (face-to-face) вдома у респондента.

Предмет дослідження - потенціал активності жителів південних регіонів РФ і ступінь їх впливу на соціально-політичну ситуацію в регіоні.

Дослідження буде проводитися в 5 регіонах: Адигея, Республіка Калмикія, Краснодарський край, Ростовська область і анексований Крим.

Нагадаємо, опитування, проведене ВЦВГД узимку цього року, показав, що 79% росіян надіється на відновлення відносин з Україною, при цьому 35% з них упевнені, що між двома країнами рано чи пізно знову будуть "дружні, союзницькі відносини".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram