ГоловнаПолітика

Порошенко обговорив з прем'єром Великобританії посилення санкцій проти Росії

Президент наголосив на готовності України надати допомогу в розслідуванні "справи Скрипаля".

Порошенко обговорив з прем'єром Великобританії посилення санкцій проти Росії
Фото: пресс-служба Порошенко

Президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей під час телефонної розмови обговорили посилення санкцій проти Росії.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

"Президент України подякував британській стороні за постійну підтримку територіальної цілісності України і невизнання результатів недавніх незаконних виборів на території окупованого Криму. Обговорювалося також питання посилення санкцій у відповідь на агресивні дії РФ", - йдеться в повідомленні.

Співрозмовники також обговорили питання посилення двостороннього співробітництва в сфері безпеки і оборони. Президент Порошенко подякував за підтримку українських реформ. У цьому контексті також йшлося про підготовку другої Міжнародної конференції з реформ в Україні в Копенгагені, яка відбудеться в червні.

Голова Української держави висловив солідарність з британським народом і урядом в справі про отруєння Сергія Скрипаля в місті Солсбері. Петро Порошенко наголосив на готовності України надати допомогу в розслідуванні цієї справи в разі необхідності.

Тереза Мей подякувала Україні за прояв солідарності з Великобританією і в черговий раз засудила агресію Росії на Донбасі і в Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram