ГоловнаПолітика

Чотирьох цивільних, які зникли біля Станиці Луганської, знайшли мертвими

Їх машина підірвалася на протитанковій міні.

Чотирьох цивільних, які зникли біля Станиці Луганської, знайшли мертвими
Противотанковая мина
Фото: kyiv.npu.gov.ua

На самій лінії розмежування ("нулі") в с. Піщане Станично-Луганського району підірвався автомобіль з родиною. У результаті вибуху чотири людини загинули.

У поліцію про зникнення сусідів повідомив 10 квітня житель Піщаного. За його словами, 7 квітня 57-річне подружжя, їх 38-річний син зі своєю цивільною 38-річною дружиною на своєму автомобілі Сhevrolet Niva поїхали в невідомому напрямку і досі їх місце перебування невідоме.

Як повідомила обласна поліція, правоохоронці виявили пошкоджений автомобіль Сhevrolet Niva недалеко від річки Сіверський Донець.

"Попередньо встановлено, що автомобіль пошкоджено в результаті спрацьовування невідомого вибухового пристрою (за попередньою інформацією - протитанкова міна), який здетонував у результаті наїзду на нього автомобіля. Біля автомобіля виявлено 4 обвуглені трупи", - сказано в повідомленні.

Цей факт був внесений у ЄРДР із попередньою кваліфікацією за ст.115 КК України (Умисне вбивство). Вирішується питання про перекваліфікацію події на статтю 258 КК України (Терористичний акт).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram