ГоловнаПолітика

22 тис. співробітників МВС забезпечуватимуть правопорядок великодньої ночі

У святкових заходах очікується участь 9 млн осіб.

22 тис. співробітників МВС забезпечуватимуть правопорядок великодньої ночі
Фото: mvs.gov.ua

Майже 22 тис. співробітників різних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України забезпечуватимуть правопорядок великодньої ночі. У святкових заходах очікується участь близько 9 млн громадян.

Про це йдеться в повідомленні МВС.

"Усі підрозділи МВС, зокрема Нацполіція, Нацгвардія, Держслужба з надзвичайних ситуацій і Держприкордонслужба, повністю готові забезпечити правопорядок у містах і селах під час Великодня. У святкову ніч до охорони громадського порядку та безпеки громадян будуть залучені 21,6 тисячі правоохоронців. Серед них - тисяча військовослужбовців Національної гвардії", - повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Крім того, в період з 7 по 9 квітня для забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації буде залучатися близько 14 тис. особового складу ДСНС і 3 900 одиниць спецтехніки.

"У цей період силові і правоохоронні структури будуть працювати в тісній взаємодії для забезпечення безпеки наших громадян і гостей", - запевнив перший заступник міністра.

Він також повідомив, що правоохоронці вже ведуть підготовку до забезпечення безпеки в поминальні дні, які пройдуть 15-17 квітня. Очікується участь близько 4 млн осіб. До забезпечення безпеки в ці дні заплановано залучити понад 14 тис. поліцейських і 1 тис. нацгвардійців.

Нагадаємо, що православний Великдень відзначається 8 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram