ГоловнаПолітика

Силовики прийшли з обшуками в харківську мерію

Слідчі дії стосуються реконструкції спортивних об'єктів у Харкові.

Співробітники прокуратури Харківської області, Служби безпеки України та Національної поліції в п'ятницю, 23 березня, прийшли з обшуками в Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради.

Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

Слідчі дії санкціоновані судом і проходять у рамках кримінального провадження за статтею 191 КК України ("привласнення або розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем у складі групи осіб"). Одночасно були розпочаті близько 20 обшуків у робочих кабінетах співробітників департаменту і за місцем проживання можливих фігурантів розслідуваної злочинної схеми.

Метою слідчих дій є пошук документації та інших даних, пов'язаних із проведенням реконструкції спортивних об'єктів у Харкові.

За даними джерел харківського видання NewsRoom у мерії, основною метою правоохоронців є начальник управління фізичної культури та спорту Костянтин Курашов. Обшуки в нього можуть бути пов'язані з фінансуванням будівництва Велодому або ж з грошима, виділеними на шкільні стадіони ще при керівництві віце-мера Олександра Попова, звільненого в 2016 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram