ГоловнаПолітика

"Самопоміч" висуне кандидата на вибори президента

"Амбіції є в партії "Самопоміч", і ми братимемо активну участь у виборах".

"Самопоміч" висуне кандидата на вибори президента
Фото: Константин Чегринский

Політична партія  "Об'єднання "Самопоміч" висуне кандидата на вибори президента 2019 року.

Про це повідомив лідер "Самопомочі" Андрій Садовий на XIV з'їзді партії в суботу.

"Амбіції є в партії" Самопоміч ", і ми братимемо активну участь у президентських і парламентських виборах. Рішення буде ухвалювати партія. Про конкретику говоритимемо під час виборчої кампанії", - сказав Садовий агентству "Інтерфакс-Україна", відповідаючи на питання про те, чи буде він цим кандидатом.

Виступаючи з промовою на з'їзді Садовий заявив, що Україна перебуває в стані глибокого занепаду й деградації і перед партією стоїть мета "повернути країну людям".

"Будуть до цього готові ті, хто взяв чуже? Ми не знаємо зараз цього. У мене наразі один простий меседж до них - "Самопоміч" не починає хрестові походи і нову Коліївщину. Нам не потрібні катаклізми і кров. Наша мета - успішна та справедливе держава, в якій буде місце зокрема і для великого бізнесу, який має працювати в конкурентному середовищі, заробляти й чесно платити податки. Але поверніть те, що не ваше, і заберіть руки від держави", - заявив він.

Садовий додав, що "Самопоміч" готова до об'єднання зусиль з усіма прогресивними, чистими й незалежними силами. "Єдина передумова - це спільні з нами цінності. Якщо вони є і вони справжні - ми готові до спільної роботи", - заявив він.

Нагадаємо, що 2014 року партія "Самопоміч" здобула третій результат на виборах до Верховної Ради, набравши майже 11% голосів по загальнодержавному багатомандатному округу.

На виборах президента кандидата від партії не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram