ГоловнаПолітика

Меру Одеси знову продовжили відпустку за свій рахунок - до 11 лютого

Геннадій Труханов сьогодні на роботу не вийде.

Меру Одеси знову продовжили відпустку за свій рахунок - до 11 лютого
Фото: Трасса Е-95

Меру Одеси Геннадію Труханову знову продовжили відпустку за свій рахунок.

Про це повідомили в прес-службі мерії, передає "Думская".

Відзначено, що Труханову продовжили відпустку з 9 по 11 лютого.

Раніше аналогічне розпорядження перший заступник мера Анатолій Орловський підписав 5 лютого. Цей документ передбачав, що мер вийде з відпустки 9 лютого.

Нагадаємо, Труханов уже більш ніж місяць не з'являється на роботі. 29 січня Орловський підписав розпорядження про надання йому відпустки за свій рахунок до 4 лютого. Раніше, 25 січня, Орловський відправив Труханова в закордонне відрядження в Давос для участі в презентації "Український дім" на Всесвітньому економічному форумі.

19 січня Орловський продовжував відпустку Труханову на три дні, тому що той не зміг прилетіти в Одесу через негоду. При цьому з 22 січня, згідно з іншим розпорядженням Орловського, Труханов вирушив у відрядження до Афін.

5 лютого Труханов не з'явився на традиційній апаратній нараді в мерії.

Раніше в січні екс-мер Одеси Едуард Гурвіц заявив, що Труханов може не повернутися з відпустки. На його думку, це пов'язано із завершенням розслідувань у справах про Одеський аеропорт і адмінкорпус заводу "Краян", який на початку 2016 року було продано за 4 млн грн, а у вересні того ж року його придбала мерія Одеси вже за 185 млн грн.

Цю справу детективи НАБУ почали розслідувати в листопаді 2016 року. У грудні 2016 року бюро ініціювало арешт рахунків ТОВ. У середині січня НАБУ повідомило про підозру депутату Одеської облради Олегу Бабенку в спробі дати хабар 500 тис. доларів за зняття арешту з рахунків. Затримати депутата не вдалося, він утік.

У рамках розслідування афери НАБУ проводило обшуки в кабінеті мера Одеси Труханова й у нього вдома.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram