ГоловнаПолітика

Ляшко відхрестився від нардепа, голос якого став вирішальним при голосуванні щодо Соболєва

Радикальна партія вимагає від Попова скласти мандат.

Ляшко відхрестився від нардепа, голос якого став вирішальним при голосуванні щодо Соболєва
Игорь Попов
Фото: Макс Требухов

Голова Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що в четвер буде вимагати від парламенту відправити члена своєї фракції Ігоря Попова у відставку з посади заступника голови антикорупційного комітету.

"Сьогодні наша фракція звернулася до Ігоря Попова з вимогою скласти депутатський мандат, оскільки ми твердо переконані, що Попов повинен нести в першу чергу навіть не політичну, а моральну батьківську відповідальність за свого сина, який озброєний жорстоко грабував українців. Я також буду вимагати завтра від парламенту відправити Попова у відставку з посади заступника голови антикорупційного комітету. Ігор, на жаль, втратив моральне право займатися боротьбою з корупцією, йому краще зайнятися серйозним вихованням свого сина, щоб він більше не завдавав глибокого болю невинним жінкам-продавщицям", - написав Ляшко в фейсбуці.

Нагадаємо, в середу члени комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції визнали незадовільною роботу голови комітету, представника "Самопомочі" Єгора Соболєва і попросили парламент зняти його з цієї посади. Голос Ігоря Попова став вирішальним. За інформацією нардепа Мустафи Найєма, Попову пообіцяли посаду голови цього комітету.

26 листопада 14-річного син Попова затримали за спробу пограбування в Києві. Після цього Ляшко зажадав від Попова скласти мандат. Той цю вимогу відмовився коментувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram