ГоловнаПолітика

Затриманого за розбій сина депутата Попова відпустили під домашній арешт

Прокуратура вважає запобіжний захід занадто м'яким.

Затриманого за розбій сина депутата Попова відпустили під домашній арешт
Фото: www.facebook.com/sasko.laps

Оболонський районний суд Києва 29 листопада обрав запобіжний захід 14-річному Богдану Попову, синові депутата від Радикальної партії Ігоря Попова.

Суддя Людмила Шестаковська відхилила клопотання прокуратури про арешт підозрюваного і постановила відправити підлітка під цілодобовий домашній арешт до 29 січня.

Прокурор Мар'яна Гошовська заявила про незгоду з таким рішенням суду. "Ми будемо вносити апеляційну скаргу", - заявила вона. Прокурор зазначила, що син депутата підозрюється в особливо тяжкому злочині і повинен перебувати під вартою.

Нардеп перед початком судового засідання заявив, що син визнав вину і співпрацює зі слідством. Він також повідомив, що має намір жорстко зайнятися вихованням сина і пообіцяв відшкодувати всі завдані збитки. "Я обіцяю сильно не бити, але буду пояснювати", - сказав депутат.

Нагадаємо, 14-річного сина нардепа від Радикальної партії Ігоря Попова затримали за спробу пограбування в Києві. 26 листопада двоє підлітків віком 14 і 15 років, заздалегідь розподіливши між собою ролі, увірвалися в магазин і, погрожуючи продавцю зброєю, заволоділи 2500 гривень.

Неповнолітніх злочинців затримали "на гарячому" біля місця скоєння злочину.

Їхні дії кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram