ГоловнаПолітика

Кличко і голови асоціацій міст Польщі та Франції домовилися співпрацювати в муніципальних проектах

Анджей Поравскі і Крістоф Шаю прибули в Київ на Міжнародний саміт мерів, який відбудеться 28-29 листопада.

Кличко і голови асоціацій міст Польщі та Франції домовилися співпрацювати в муніципальних проектах

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко зустрівся з виконавчим директором Асоціації міст Польщі Анджеєм Поравскі і Генеральним директором французької асоціації Крістофом Шаю.

Про це повідомляє прес-служба Кличка.

Віталій Кличко подякував іноземним колегам за підтримку і співпрацю і зазначив, що для нього як голови Асоціації міст України та мера Києва дуже важливо показати гідний результат роботи, щоб кожен українець міг відчути реальні досягнення влади.

"Я зацікавлений в тому, щоб кожне місто стало успішним і впроваджувало сучасні стандарти життя для своїх жителів. Ми розуміємо, що успіх кожного міста - це успіх країни загалом", - зазначив Віталій Кличко.

Анджей Поравскі зазначив, що польська сторона рада втілювати разом з українськими колегами різні муніципальні проекти і готова до тіснішої співпраці.

"Ми розуміємо, що сильна Україна - це і сильна Польща, і сильна Європа. Ми декларуємо готовність розвивати наше партнерство. Сподіваюся, що ми зможемо допомогти у ваших реформах", - зазначив він.

Зі свого боку Крістоф Шаю зазначив, що протягом тривалого часу співпрацю між українськими та французькими містами складно було назвати продуктивним. Однак зараз французька сторона орієнтована на поглиблення співпраці, зокрема через посередництво Польщі.

"Для нас важливо відновити тісні зв'язки між французькими та українськими містами.

Є сильна зацікавленість реформувати наші відносини", - підкреслив Шаю.

Анджей Поравскі і Крістоф Шаю прибули в Україну, щоб взяти участь у Міжнародному саміті мерів, який відбудеться 28-29 листопада в Києві. Участь у відкритті заходу візьме і Віталій Кличко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram