ГоловнаПолітика

У Київській області та сусідніх регіонах оголошено план-перехоплення у зв'язку з убивством Окуєвої

На місце злочину виїхало керівництво Національної поліції.

У Київській області та сусідніх регіонах оголошено план-перехоплення у зв'язку з убивством Окуєвої
Фото: Facebook/Artem Shevchenko

У Київській області та сусідніх регіонах оголошено план-перехоплення "Сирена" у зв'язку з вбивством бійця АТО Аміни Окуєвої.

Про це повідомила прес-служба поліції Київської області.

"Сьогодні о 20-й годині на спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення про те, що невідомі особи із кущів на автодорозі поблизу залізничної станції Глеваха Васильківського району розстріляли автомобіль. На місце події одразу прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. На території столичної області та сусідніх регіонів введено оперативний план "Сирена", тривають заходи щодо розшуку і затримання озброєних злочинців. Обставини події встановлюються", - йдеться в заяві.

Київська область межує з Чернігівською, Черкаською, Вінницькою, Житомирською областями та містом Київ. Глеваха розташована за декілька кілометрів на південний захід від столиці.

На місце злочину виїхало керівництво Національної поліції та її київського облуправління.

Нагадаємо, що Аміна Окуєва була дружиною Адама Осмаєва, якого в Росії звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна. Вони обоє воювали на Донбасі проти підтримуваних Росією бойовиків.

Кілька місяців тому, 1 червня, у Асмаєва стріляв найманий вбивця на вулиці Кирилівській в Києві. Осмаєв зазнав поранень. Злочинця тоді нейтралізувала Окуєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram